Statii de epurare
Locuiti intr-o zona care nu beneficiaza de o reţea de canalizare si:
A. Sunteti un edil procupat de calitatea mediului si implicit a vietii din localitatea dvs. ?
B. Sunteti un investitor interesat sa va conformati standardelor de mediu ?
C. Sunteti un gospodar dornic sa asigure familiei sale un nivel sporit de confort si igiena , cu un consum rational de apa, energie, efort si bani?
In oricare din aceste situatii, solutia pe care o cautati o gasiti la ECOTRUST- va oferim statii de epurare a apelor reziduale la dimensiunea si pretul adecvat specificului dvs.
ECOTRUST, prin nivelul tehnologic actual si experienta acumulata de personalul de care dispune, va ofera echipamente si solutii cu un excelent raport performanta / cost.
Veti constata ca achizitia si instalarea unei statii modulare de epurare din gama ECONOMIC si ROBUST costa cam tot atat cat costa turnarea betonului pentru o fosa septica, iar pe viitor veti fi scutit atat de disconfortul si costurile vizitei periodice a cisternei de vidanjare cat si de emotiile controalelor autoritatii de mediu. Sanatatea familiei, a comunitatii si a cadrului natural va fi mai bine protejata. Apa epurata va putea fi refolosita la udarea gradinii, la spalarea masinii sau la wc-uri. Namolul rezultat din procesul de epurare este, la randul lui, un excelent ingrasamant natural pentru culturile agricole. Si totul in mod complet automatizat, cu un consum de energie electrica comparabil cu al unui bec de putere medie.
Intreprinzatorul privat poate alege tot o solutie compacta din seria TOPAS Evoluat si TOPAS Premium, dimensionata dupa numarul de utilizatori, de exemplu, numarul mediu de oaspeti ai unei pensiuni agroturistice, sau numarul de angajati ai unei fabrici de mobilă. Seria TOPAS asigura o epurare perfecta a apelor menajere normale rezultate de la grupuri de pana la 300 de persoane. Daca in schimb afacerea este mai mare, specificul activitatii cauzeaza un tip aparte de poluare (de exemplu in cazul abatoarelor sau unitatilor de industrializare a lactatelor), sau daca pur si simplu exista o statie de epurare veche si neperformanta, solutia poate fi un sistem tip MONOBLOK. Un astfel de sistem epureaza cu eficienta maxima ape reziduale provenind de la 100 la 500 de persoane echivalente.
Edilul responsabil atat de planificarea si realizarea proiectelor comunitatii cat si de protejarea ecosistemului comunitar va putea, la randul sau, sa promoveze acele solutii constructive si tehnologice care se incadreaza cel mai bine in cadrul natural si arhitectural al zonei. Mai mult, el va avea la dispozitie solutia unei statii de epurare comunitare de tip FLEXIDIBLOK, care, conectata la o retea de canalizare, este capabila sa servească pana la 5000 de persoane echivalente, la un cost de achizitie, instalare şi exploatare extrem de rezonabil si compatibil cu niveluri de finantare din fonduri europene si guvernamentale. Combinarea diverselor solutii tehnologice enumerate poate deasemenea conduce la o dimensionare optima si la reducerea costurilor de instalare a retelei de canalizare.