Statii de epurare

Statii de epurare

Locuiti intr-o zona care nu beneficiaza de o reţea de canalizare si:

A. Sunteti un edil procupat de calitatea mediului si implicit a vietii din localitatea dvs. ?
B. Sunteti un investitor interesat sa va conformati standardelor de mediu ?
C. Sunteti un gospodar dornic sa asigure familiei sale un nivel sporit de confort si igiena , cu un consum rational de apa, energie, efort si bani?


In oricare din aceste situatii, solutia pe care o cautati o gasiti la ECOTRUST- va oferim statii de epurare a apelor reziduale la dimensiunea si pretul adecvat specificului dvs.
ECOTRUST, prin nivelul tehnologic actual si experienta acumulata de personalul de care dispune, va ofera echipamente si solutii cu un excelent raport performanta / cost.

Continue Reading

Tipărire Email

TOPAS

Date de baza:

Instalatiile de tratare a apelor reziduale (statiile de epurare) din seria TOPAS sunt echipamente de uz privat destinate servirii a 5 pana la 300 de persoane si asigura epurarea tuturor tipurilor de apa reziduala menajera (inclusiv cea provenita de la masini de spalat) provenind de la surse individuale de poluare: gospodarii individuale, grupuri de locuinte, ateliere de productie, restaurante, pensiuni, hoteluri, etc . Proiectarea lor e bazata pe experienta aplicata acumulata din procesele de tratare prin activare a apelor reziduale la instalatiile mari, comunitare, inclusiv a celor de denitrificare. Datorita acestui fapt, calitatea apei evacuate indeplineste cerintele cele mai stricte posibile impuse atat de autoritatile sanitare, cat si de autoritatile din domeniul gospodaririi apelor.

Continue Reading

Tipărire Email

MONOBLOK

Informatii generale:

MONOBLOK -T este o statie biologica de tratare (statie de epurare) a apelor reziduale cu reactor RDS (Reactor cu Dozare Secventiala) cu operare intermitenta. Intreaga operare a statiei este controlata de un calculator programabil. Modul de tratare se poate adapta la specificul si cantitatea de apa reziduala. MONOBLOK-T poate fi echipata cu o unitate de control la distanta a tuturor proceselor de tratare, cuplata printr-o linie telefonica fixa sau mobila (GSM). Operarea statiei de tratare este complet automatizata si poate fi controlata dintr-un dispecerat central. MONOBLOK-T poate fi folosita la epurarea apelor reziduale menajere provenite din reţele de canalizare unitare sau separate, sau a apelor reziduale industriale, tratabile biologic.

Continue Reading

Tipărire Email

FLEXIDIBLOK

Informatii generale:

FLEXIDIBLOCK este un tip de statie de epurare a apelor reziduale, compusa din doua tancuri de activare paralele asa numitele Reactoare cu Dozare Secventiala, RDS -, dispozitiv de pre-tratare grosiera si unitati de stocare a namolului. Operarea statiei FLEXIDIBLOCK e controlata de un calculator programabil, care optimizeaza functionarea in raport de debitul apei reziduale si de caracteristicile acesteia.

Statia de epurare FLEXIDIBLOCK poate fi instalată pentru tratarea apelor reziduale provenite de la comunitati umane in combinatie cu o retea de canalizare combinata sau separata. De asemenea este posibila utilizarea ei pentru tratarea apelor industriale, sau a apelor reziduale cu caracteristici similare, care se pot trata biologic.

Continue Reading

Tipărire Email

Despre noi

 

ECOTRUST este o firma fondata in perioada premergatoare aderarii Romaniei la Uniunea Europeana cu intentia declarata de a se implica activ in efortul societatii romanesti si al mediului de afaceri de a se integra in sistemul continental de norme si valori.

 

Citeste mai mult

Galerie foto

 

Pentru a va crea o imagine despre companie, modul de lucru si echipa noastra, va invitam sa vizualizati galeria foto.

 

Galerie Foto

S.C. ECOTRUST S.R.L

NRC: J/12/1645/2005
CUI: RO 17539809

Adresa: Str. Maramuresului Nr. 153 , 400258 Cluj-Napoca, Romania
Email: office (at) ecotrust.ro
Tel./Fax: +40 264 596721 / +40 364 103056 /+40 372 703578.

CONTACT

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net