Blog Ecotrust

Imprimare
PDF

Statii VH / VHL

Imprimare
PDF

Echipamente mecanice pentru epurarea cu peliculă biologică

 

Echipamentele mecanice pentru epurarea apelor uzate cu peliculă biologică sunt dotate cu un grup de antrenare care pune în mişcare de rotaţie un organ activ ce poate fi un set de discuri, un tambur sau un şurub fără sfârşit.

Imprimare
PDF

Distribuitoare pentru biofiltre

 

Echipamentele destinate realizării distribuţiei apei uzate trebuie să asigure o repartizare uniformă a acesteia pe suprafaţa plană a biofiltrului, însă, cu intermitenţă, astfel ca, între udări, stratul filtrant să poată primi cantităţile de aer necesare oxigenării peliculei biologice.

Imprimare
PDF

Procedeul de epurare biologică cu biofiltru sau aerofiltru

Biofiltrul sau filtrul bacterian este un sistem utilizat curent în tehnica epurării biologice aerobe. Biofiltrul se amplasează în schema de epurare după decantorul primar.

Imprimare
PDF

Parametrii procesului biologic cu peliculă biologică

Încărcarea organică specifică de suprafaţă Ios [kgCBO5/m2/zi] reprezintă raportul dintre încărcarea organică a influentului, exprimată în kgCBO5/zi, şi suprafaţa exterioară a corpurilor de umplutură care, în mod evident, este proporţională cu cea a peliculei biologice.

Despre noi

ECOTRUST este o firma fondata in perioada premergatoare aderarii Romaniei la Uniunea Europeana cu intentia declarata de a se implica activ in efortul societatii romanesti si al mediului de afaceri de a se integra in sistemul continental de norme si valori.

Citeste mai mult

Galerie foto

Pentru a va crea o imagine despre companie, modul de lucru si echipa noastra, va invitam sa vizualizati galeria foto.


Galerie Foto

S.C. ECOTRUST S.R.L

NRC: J/12/1645/2005
CUI: RO 17539809
Capital social: 210 RON

Adresa: str. Maramuresului nr. 153, 400258 Cluj-Napoca
Email: office@ecotrust.ro
Tel/Fax: +40 264 596721 / +40 364 103056 /+40 372 703578.

 

FORMULAR CONTACT