Documentatie

Separatoare de grasimi

Separatorul de grasimi cu doua trepte din familia OTP foloseste la oprirea si separarea grasimilor si uleiurilor conţinute de apa reziduala produsa în industria alimentara (prelucrarea carnii) si restaurante (cu bucatarie). In acest fel, separatorul de grasimi protejeaza sistemul de canalizare si statiile de tratare a apelor reziduale impotriva infundarii cu grasimi.

Descriere detaliata

Separatorul de grasimi e construit sub forma unei de cuve etanse din polipropilena. In cuva sunt montati pereţi despartitori, care compartimenteaza volumul interior în camere individuale: de sedimentare, de decantare si de stocare a grasimii separate. Constructia separatorului de grasimi corespunde reglementarilor in vigoare si e realizata fara autosustinere. 

Cuva, peretii interiori si tubulatura sunt realizate din polipropilena, material care asigura o protectie absoluta impotriva unui mediu extern agresiv si nu necesita intretinere speciala. Separatorul de grasimi poate fi ventilat printr-un tub de polipropilena, care poate fi montat deasupra camerei corespunzatoare celei de-a doua trepte de tratare.

Separatorul de grasimi cu doua trepte din familia OTP foloseste la oprirea si separarea grasimilor si uleiurilor conţinute de apa reziduala produsa în industria alimentara (prelucrarea carnii) si restaurante (cu bucatarie). In acest fel, separatorul de grasimi protejeaza sistemul de canalizare si statiile de tratare a apelor reziduale impotriva infundarii cu grasimi, fapt care poate cauza probleme tehnologice.

Dimensionarea capacitatii separatorului de grasimi
Performantele si eficienţa separatorului de grasimi depind de mai multi factori:

- debitul apei uzate (l/s)
- temperatura apei
- tipul de poluare
- concentratia poluanţilor
- produsele de curatire folosite

Capacitatea separatorului de grasimi e determinata de debitul de apa reziduala (l/s) pe care separatorul poate sa-l proceseze.

Tipărire Email

Despre noi

 

ECOTRUST este o firma fondata in perioada premergatoare aderarii Romaniei la Uniunea Europeana cu intentia declarata de a se implica activ in efortul societatii romanesti si al mediului de afaceri de a se integra in sistemul continental de norme si valori.

 

Citeste mai mult

Galerie foto

 

Pentru a va crea o imagine despre companie, modul de lucru si echipa noastra, va invitam sa vizualizati galeria foto.

 

Galerie Foto

S.C. ECOTRUST S.R.L

NRC: J/12/1645/2005
CUI: RO 17539809
Capital social: 210 RON

Adresa: Str. Maramuresului Nr. 153 , 400258 Cluj-Napoca, Romania
Email: office (at) ecotrust.ro
Tel./Fax: +40 264 596721 / +40 364 103056 /+40 372 703578.

CONTACT

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net