Despre noi

ECOTRUST este o firma fondata in perioada premergatoare aderarii Romaniei la Uniunea Europeana cu intentia declarata de a se implica activ in efortul societatii romanesti si al mediului de afaceri de a se integra in sistemul continental de norme si valori. Desi relativ noua in peisajul industriei de profil, firma ECOTRUST beneficiaza de experienta şi profesionalismul asociatilor fondatori in domeniul ingineriei si administrarii afacerilor, precum si de entuziasmul si dorinta de actiune si afirmare a unei echipe competente de specialisti.

Noi, cei de la ECOTRUST, vedem o mare oportunitate in faptul ca, in contextul integrarii europene, responsabilitatea protejarii mediului devine din ce în ce mai descentralizata, ajungand pana la nivelul comunitatilor rurale, al firmelor mici si mijlocii si chiar al gospodariilor inividuale. Oferta noastra de echipamente pentru tehnologia de mediu (statii de epurare, filtre de potabilizare a apei, statii de pompare, canalizare sub presiune) este indreptata in special catre aceste segmente si nu se limitează doar la vanzarea de echipamente ci la furnizarea unei intregi game de servicii adiacente, de la asistenta in alegerea, dimensionarea si individualizarea solutiilor pana la instalarea, intretinerea, service-ul si operarea dispozitivelor individuale sau a sistemelor complexe.

Pentru a garanta calitatea produselor si serviciilor noastre am cautat si am stabilit contacte comerciale si profesionale cu importanti producatori de profil din Uniunea Europeana, care ne asigura know-how si asistenta operationala in proiectele abordate. Deasemenea am initiat dezvoltarea unei retele solide de reprezentare, distributie si asistenta tehnica in plan zonal, tocmai pentru a putea satisface cu maxima solicitudine cererile de oferta si nevoile de interventie rapida din partea clientilor. In toate aceste demersuri am tinut cont de specificul pietei romanesti si am selectat pentru oferta noastra soluţii suportabile pentru bugetul investitorilor individuali sau institutionali, asigurand un raport optim performanta-cost si o garantie functionala de exceptie.

VI
ZIUNEA ECOTRUST: Protejarea mediului inconjurator este o datorie fundamentala a membrilor societatii, iar in viitor fiecare cetatean sau societate comerciala va trebui sa aplice consecvent metode de conservare si refacere a ambientului natural si sa se doteze cu mijloace tehnologice de prevenire si limitare a poluarii.

MISIUNEA ECOTRUST:
este de a deveni un furnizor important de echipamente si servicii in domeniul tehnologiei ecologice si un partener de incredere pentru familii, societati comerciale si administratii locale in efortul acestora de a se conforma celor mai exigente standarde de mediu.

Nu ignorati si nu amanati rezolvarea problemelor dvs. de mediu. Nu asteptati ca altcineva sa va rezolve aceste probleme. Costul inactiunii poate deveni incalculabil !


ECOTRUST va asteapta sa gasim impreuna solutia ECOLOGICA si ECONOMICA !

Tipărire Email

Despre noi

 

ECOTRUST este o firma fondata in perioada premergatoare aderarii Romaniei la Uniunea Europeana cu intentia declarata de a se implica activ in efortul societatii romanesti si al mediului de afaceri de a se integra in sistemul continental de norme si valori.

 

Citeste mai mult

Galerie foto

 

Pentru a va crea o imagine despre companie, modul de lucru si echipa noastra, va invitam sa vizualizati galeria foto.

 

Galerie Foto

S.C. ECOTRUST S.R.L

NRC: J/12/1645/2005
CUI: RO 17539809

Adresa: Str. Maramuresului Nr. 153 , 400258 Cluj-Napoca, Romania
Email: office (at) ecotrust.ro
Tel./Fax: +40 264 596721 / +40 364 103056 /+40 372 703578.

CONTACT

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net